Giardino

Galerie & Beeldentuin

Speciale aanbieding: bronzen beeld Jos Dirix

Baltsende bronsborst tapuit

Lees Meer

Giardino

Galerie & Beeldentuin

Nu verkrijgbaar:

Special edition "Amsterdam" of "Utrecht" 50 x 50 cm, beperkte oplage, € 750,-

Discover my work
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Galerie | Beeldentuin Giardino

Galerie/beeldentuin Giardino is een expositielocatie voor hoogwaardige, hedendaagse internationale kunst. Momenteel vertegenwoordigen wij gerenommeerde en jonge getalenteerde beeldhouwers en schilders, waarvan meerdere exclusief in Nederland of West-Europa. Tevens presenteren wij jaarlijks in maart het werk van deze kunstenaars op het kleinschalige, exclusieve kunstevenement Kunst in Valkenburg (KiV Inside) in de kloostergang van Château St. Gerlach en de schatkamer van de Gerlachuskerk in Houthem St.Gerlach. Tegelijkertijd start KiV Outside, een beeldententoonstelling op het landgoed van Château St. Gerlach. KiV Outside is een doorlopende beeldententoonstelling. Meer informatie: www.kunstinvalkenburg.nl

Schrijf in voor onze e-mailing, zo wordt u regelmatig geinformeerd over onze exposities en activiteiten.

Voor een mooie sfeerimpressie van Giardino, klik op deze link

Open: iedere vr t/m zo 11-17 uur, ma t/m do op afspraak T +31 43 6042555. Paasmaandag 22 april zijn wij geopend van 11-17 uur.

Private View

Het plaatsen van toonaangevende kunst in de juiste omgeving, waarbij afstand wordt gedaan van de galerie als “statisch” gegeven, staat voor ons centraal bij het samenstellen van onze tentoonstellingen.

Vanuit een woon/werk situatie wordt u bij Galerie/beeldentuin Giardino gastvrij benaderd en persoonlijk geadviseerd op het gebied van het plaatsen van kunst in uw eigen omgeving. De intimiteit van de locatie maakt dat we met recht mogen spreken van een "Private View".

De galerie/beeldentuin bevindt zich op een mooie locatie in het idyllische Zuid-Limburgse Heuvelland tussen Valkenburg en Maastricht. Strakke hagen, weelderige rozenstruiken en wilde bloemenborders zijn het decor voor bijzondere wisselende exposities van gerenommeerde kunstenaars. Bijna onopgemerkt loopt de beeldentuin door in het ruime landhuis, waar behalve kleinere beelden ook schilderijen en andere kunstobjecten te bewonderen zijn.